Inspiratie, nieuws en tips.

MoneyView: Zwitserleven PPI beste premie­overeenkomst

Zwitserleven PPI is in pensioenonderzoek van MoneyView, naar premie­overeenkomsten in het MKB, opnieuw als beste uit de bus gekomen. In de categorie ‘Voor­waarden’ behaalde Zwitserleven PPI Nu Pensioen de hoogste score.

Leestijd 4 minuten

VIVAT maakt halfjaarcijfers en nieuwe strategie bekend; focus op pensioen.

VIVAT heeft haar cijfers over de eerste helft van 2020 bekendgemaakt evenals de nieuwe strategische koers. VIVAT zal haar productaanbod gaan vereenvoudigen en zich gaan richten op de pensioenmarkt.

Leestijd 2 minuten

Duurzaam beleggen: Uitstekende PRI-score voor ACTIAM

Samen met onze vermogens­beheerder ACTIAM zetten we ons elke dag in voor ons duurzame beleggingsbeleid. En met succes! ACTIAM heeft weer hoge ogen gegooid in het onderzoek van Principles for Responsible Investment (PRI).

Leestijd 2 minuten

Zwitserleven PPI: White label biedt oplossing voor ‘witte vlekken’

Met de white label-oplossing van Zwitserleven kunnen de zogenoemde witte vlekken worden aangepakt. Werkgevers kunnen daarmee zelf eenvoudig en tegen lage kosten online een regeling afsluiten via hun adviseur.

Leestijd 5 minuten

Verduurzaming van Zwitserleven fondsen afgerond.

De Zwitserleven fondsen zijn nu volledig duurzaam. Ondernemingen worden voortaan beoordeeld of ze zich kunnen en willen aanpassen en voorbereiden op maatschappelijke veranderingen zoals de energietransitie.

Leestijd 4 minuten

Dividend­uitkering 2020 Zwitserleven beleggings­fondsen

Op vrijdag 15 mei 2020 hebben een aantal Zwitserleven beleggings­fondsen dividend uitgekeerd.

Leestijd 3 minuten

Verduurzaming 2 fondsen.

Het beleggingsbeleid van 2 fondsen wordt duurzamer. Ondernemingen worden voortaan beoordeeld of ze zich kunnen aanpassen en voorbereiden op maatschappelijke veranderingen zoals de energietransitie.

Leestijd 3 minuten

Webinar: een vooruitblik op het pensioenbedrijf.

De overname door Athora is afgerond, waarmee Zwitserleven nu een nieuwe eigenaar heeft. Bekijk het webinar waarin onze nieuwe aandeelhouder zich voorstelt.

Leestijd 2 minuten

Verkoop VIVAT aan Athora en Nationale-Nederlanden afgerond.

De verkoop van alle aandelen in VIVAT aan Athora en Nationale-Nederlanden is afgerond. Athora heeft 100% van de aandelen in VIVAT overgenomen van Anbang en de aandelen van VIVAT Schade­verzekeringen direct doorverkocht aan Nationale-Nederlanden.

Leestijd 2 minuten