MoneyView: Zwitserleven PPI beste premieovereenkomst
ImageOver Zwitserleven, Producten

MoneyView: Zwitserleven PPI beste premieovereenkomst

ImageLeestijd 4 minuten

Zwitserleven PPI wint 5 sterren in de categorie ‘Voorwaarden’

Zwitserleven PPI is in pensioenonderzoek van MoneyView, naar premieovereenkomsten in het MKB, opnieuw als beste uit de bus gekomen. In de categorie ‘Voorwaarden’ behaalde Zwitserleven PPI Nu Pensioen de hoogste score: 5 sterren. Hiermee biedt Zwitserleven ondernemers op het gebied van voorwaarden het beste pensioenproduct in de markt.

5-sterrenrating

MoneyView liet verschillende pensioenadvieskantoren 11 pensioenproducten van verschillende aanbieders beoordelen op basis van in totaal 67 voorwaarden, die zij belangrijk vinden bij de advisering in premieovereenkomsten. De 11 producten zijn beoordeeld op acceptatiecriteria, premiemogelijkheden, (online) communicatiemogelijkheden, nabestaandendekkingen, arbeidsongeschiktheidsdekkingen, beleggingsmogelijkheden en (incidentele) kosten. Het Zwitserleven PPI Nu Pensioen haalt op basis van de 67 meegenomen kenmerken de hoogste score en krijgt daarvoor een 5-sterrenrating voor de voorwaarden.

Kwalitatief hoogwaardig product

Arjen van Zanten, directeur Zwitserleven PPI: “Wij hebben er de afgelopen jaren hard aan gewerkt om een kwalitatief hoogwaardig product in de markt te zetten. Waarbij alle fondsen in de lifecycles ook nog eens standaard volledig duurzame zijn. Wij hoorden al positieve reacties vanuit de markt en zien elk jaar bijna een verdubbeling van het beheerd vermogen. Daar zijn we als PPI erg blij mee. Een hoge waardering van MoneyView voelt dan ook als een kers op de taart, waar we enorm trots op zijn.”

Bekijk het rapport van Moneyview

Zwitserleven PPI heeft een producten: Nu Pensioen . Bij dit producten gaat de inleg bijna volledig naar het pensioen van werknemers. De werknemer heeft online inzicht in zijn totale netto pensioen. Wanneer de werknemer arbeidsongeschikt wordt, neemt Zwitserleven de premiebetaling over. Ook het nabestaanden­pensioen is verzekerd via Zwitserleven.


Dit artikel is gepubliceerd op 30 september 2020

Misschien vindt u dit ook interessant:

Eind in zicht voor nieuwe DB-contracten

Eind in zicht voor nieuwe DB-contracten

Leestijd 2 minuten

DC-tarieven wijzigen per 1 juli 2024

Op 1 juli wijzigen onze tarieven voor onze DC-pensioenproducten Exclusief Pensioen, Nu Pensioen en Netto­pensioen.

Leestijd 2 minuten

Zwitserleven en Athora Netherlands nieuwe partner Koninklijk Concertgebouworkest

Zwitserleven is per 1 januari 2024 partner geworden van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Leestijd 2 minuten

Pensioenpolis (Direct Ingaand Pensioen) nu digitaal 

Pensioenpolis (Direct Ingaand Pensioen) nu digitaal

Leestijd 2 minuten