Zwitserleven lanceert ‘MijnZwitserleven’-app.
ImageAbout Zwitserleven, Products

Zwitserleven lanceert ‘MijnZwitserleven’-app.

ImageReadtime 2 minutes

Zwitserleven lanceert vandaag de ‘MijnZwitserleven’-app. Met de nieuwe app hebben klanten nu ook via hun mobiel of tablet eenvoudig toegang tot hun pensioengegevens, inzicht in hun pensioeninkomen en een overzicht van alle persoonlijke documenten. De app is vanaf vandaag te downloaden en ontwikkeld voor zowel Apple iOS als voor Google Android.


Ria Blok-Leenheer, directeur Marketing en Sales bij Zwitserleven: “De app is een logische vervolgstap voor de MijnZwitserleven-omgeving en gemaakt op verzoek van onze klanten. Zij regelen hun pensioenzaken steeds vaker via hun tablet of telefoon. Door de lancering van onze app geven we onze klanten de mogelijkheid inzicht in hun pensioen te krijgen op de manier die zij willen.”

Via de MijnZwitserleven-app hebben klanten in één overzicht al hun pensioengegevens bij elkaar. Zo is inzichtelijk wat de maandelijkse netto inkomsten zijn en wat je straks aan pensioeninkomen bij Zwitserleven kunt verwachten. Daarnaast kunnen klanten eenvoudig persoonlijke berichten van Zwitserleven inzien en documenten vinden zoals het Uniform Pensioen Overzicht. Blok-Leenheer: “Ons doel is pensioenzaken persoonlijk en eenvoudig te maken en met de app heeft de klant op ieder moment grip en inzicht op zijn of haar Zwitserleven Gevoel.”

  • Download voor iPhone en iPad
  • Download voor Android

This article is published on 28 January 2021

Misschien vindt u dit ook interessant:

Zwitserleven en Athora Netherlands nieuwe partner Koninklijk Concertgebouworkest

Zwitserleven is per 1 januari 2024 partner geworden van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Readtime 2 minutes

The Zwitserleven feeling. It is a feeling we share

The Zwitserleven feeling becomes more profound when shared with loved ones. We aspire to encourage employees to reflect on retirement.

Readtime 2 minutes

Lancering van het nieuwe Zwitserleven gevoel.

In de merkcampagne ‘Een gevoel dat we delen’ staan niet alleen pensioengenieters centraal. Ook de personen die meegenieten van het Zwitserleven gevoel.

Readtime 4 minutes

How satisfied are employers with Zwitserleven?

How satisfied are employers with Zwitserleven? We are pleased to share the results with you.

Readtime 2 minutes

Zwitserleven zet met nieuw management volgende stap richting pensioenspecialist.

Athora Netherlands verwelkomt Jan Willem Hoitsma en Geneviève Ho Sam Sooi binnen het managementteam van de commerciële tak, het MT Commerce.

Readtime 2 minutes

Sterke halfjaarcijfers voor Athora Netherlands

In de eerste helft van 2023 haalde Athora Netherlands sterke financiële en commerciële resultaten ondanks uitdagende marktomstandigheden.

Readtime 4 minutes