Digitaal ondertekenen uitvoeringsovereenkomsten

Digitaal ondertekenen uitvoerings­overeenkomsten

Zwitserleven is druk met het digitaliseren van processen. Nieuw is dat uw klant de uitvoeringsovereenkomst bij zijn pensioenregeling voortaan digitaal kan ondertekenen. Makkelijk, snel en rechtsgeldig met DocuSign. En het handige is, u en uw klant hoeven hiervoor niets te downloaden.

Zo werkt het

  1. 1. Uw Internal Accountmanager maakt de uitvoeringsovereenkomst klaar voor digitale ondertekening. Vervolgens ontvangt u een e-mail met een link naar de overeenkomst, zodat u deze kunt beoordelen.

  2. 2. Geeft u akkoord? Dan ontvangt uw klant ook een e-mail met een link naar de overeenkomst. Zodat hij deze digitaal kan ondertekenen.

  3. 3. Zodra uw klant digitaal heeft ondertekend, krijgt uw Internal Accountmanager automatisch een bevestiging en kan hij verdere actie ondernemen.     

Heeft u vragen over het digitaal ondertekenen van uitvoeringsovereenkomsten? Of wilt u nu iets afstemmen over een specifieke klant? Neem dan contact op met uw Internal Accountmanager.

Zwitserleven DGA BelegPensioen verbeterd

We hebben goed nieuws. Samen met onze klanten hebben we op basis van bestaande wensen het DGA BelegPensioen verbeterd.

Wat zijn de verbeteringen?

Per 1 januari 2020:

  • Zijn de administratiekosten verlaagd van € 236 naar € 100,-
  • Is de premie wezenpensioen met 33%  omlaag gegaan
  • Kunt u kiezen voor restitutiedekking

Zwitserleven gaat voor kwalitatief goede producten. En biedt met het Zwitserleven DGA-Pensioen een aantrekkelijker, beter en passend product voor de DGA.

Hoe wij bijdragen aan een duurzame wereld

Zwitserleven vindt dat de financiële sector een leidende rol moet nemen in de ontwikkeling naar een duurzame samenleving. Samen met ACTIAM, onze vermogensbeheerder, werken we aan een betere wereld. Regelmatig delen we waar we op dit gebied mee bezig zijn. Deze keer: engagement in de palmoliesector.